Προφίλ

Ιστορία

Το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΠΑΚΑ ιδρύθηκε το 1962 από τον κύριο Νίκο Κόπακα. Το πάθος του για την αγγλική γλώσσα και τη διδασκαλία της σύντομα καθιέρωσε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΠΑΚΑ ως ένα από τα πιο αξιόπιστα σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Εξάλλου οι εκατοντάδες απόφοιτοι πτυχιούχοι κάθε σχολικού έτους ήταν ζωντανή απόδειξη της υπεύθυνης δουλειάς του φροντιστηρίου.

Η ανάληψη της ιδιοκτησίας και διεύθυνσης των Κέντρων από την κ. Σύλια Κόπακα ήταν μια σταδιακή διαδικασία που ξεκίνησε το 1991 και ολοκληρώθηκε το 1996. Κάτοχος, όχι μόνο των πτυχίων Proficiency των πανεπιστημίων Cambridge και Michigan από το 1988 και 1990  αντίστοιχα, αλλά και αριστούχος Κλασσικών σπουδών του πανεπιστημίου Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας από το 1995 (B.A in the FIRST CLASS), έφερε νέα πνοή στο φροντιστήριο με την εισαγωγή σύγχρονων αντιλήψεων, παιδαγωγικών μεθόδων και τεχνολογιών που αφορούν την εκπαίδευση του σήμερα.

Σήμερα η βάση του φροντιστηρίου είναι στο Γάζι στην οδό Καμαριώτη 34.

Διπλώματα

Στα Κ. Ξ. Γλωσσών Κόπακα ο κάθε μαθητής , σε συνεννόηση με την καθηγήτριά του και την διευθύντρια και υπεύθυνη του τομέα εξετάσεων κα Σύλια Κόπακα, επιλέγει ποιο ή ποια από τα διπλώματα του επιπέδου του είναι το κατάλληλο ή πιο χρήσιμο ανάλογα με την προσωπικότητα, τις ιδιαιτερότητες και τις φιλοδοξίες του. Οι επιτυχίες των μαθητών μας στα διπλώματα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ κυμαίνονται σταθερά από 90 ως 100%.

ΕΠΙΠΕΔΑ Α1-Α2

Τα παραπάνω διπλώματα αποτελούν πιστοποίηση «βασικού χρήστη» της γλώσσας. Οι εξετάσεις οργανώνονται με ευθύνη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών καθώς και άλλων διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων. Συνήθως διεξάγονται πανελλαδικά 2 φορές το χρόνο και σε αυτές μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές από τη β’ τάξη Αγγλικών. Στα αποτελέσματα δίνεται αναλυτική βαθμολογία για κάθε χωριστό μέρος της εξέτασης.ΕΓΓΡΑΦΗ »

ΕΠΙΠΕΔΑ Β1-Β2

  • Επίπεδο Β1 μέτρια γνώση
  • Επίπεδο Β2  καλή γνώση

Αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ αλλά και από διεθνείς εξεταστικούς φορείς τα παραπάνω διπλώματα αποτελούν πιστοποίηση «ανεξάρτητου χρήστη» της γλώσσας.ΕΓΓΡΑΦΗ »

ΕΠΙΠΕΔΑ C1-C2

  • C1 πολύ καλή γνώση.
  • C2 άριστη γνώση.

Αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ αλλά και από διεθνείς εξεταστικούς φορείς τα παραπάνω διπλώματα αποτελούν πιστοποίηση «έμπειρου χρήστη» της γλώσσας.ΕΓΓΡΑΦΗ »

Εγκαταστάσεις

Το νέο μας ιδιόκτητο κτήριο είναι πρώτα απ’ όλα κατασκευασμένο εξ αρχής για εκπαιδευτήριο. Σύμφωνα με το νέο νόμο περί εκπαιδευτηρίων και Κ. Ξ. Γλωσσών πληροί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές αντισεισμικότητας, θερμομόνωσης, πυρασφάλειας (πυροσβεστήρες, έξοδοι κινδύνου κ.τ.λ), αερισμού, φωτισμού, κοινόχρηστων χώρων και χώρου αυλισμού. Επίσης είναι πλήρως προσβάσιμο για ΑΜΕΑ και διαθέτει ειδικό WC ΑΜΕΑ. Όλα τα παραπάνω, καθώς και οι άνετες αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία στο χώρο της εκπαίδευσης, θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο παιδιά και εκπαιδευτικοί θα δουλεύουν ευχάριστα και αυτό θα συμβάλλει στη βελτίωση της διαδικασίας μάθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

* Υποχρεωτικό Πεδίο

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΠΑΚΑ

Καμαριώτη 34, Γάζι

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 2810 822776