Παιχνίδια για εκμάθηση Αγγλικών
  • 0 Σχόλια

Παιχνίδια για εκμάθηση Αγγλικών. Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να παίζει παιχνίδια και ταυτόχρονα να μαθαίνει Αγγλικά; Είναι δελεαστικό και όπως όλα τα πράγματα που μοιάζουν πολύ καλά για να είναι αληθινά, έτσι κι αυτό. Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Δεν θα ήταν υπεύθυνο να πούμε ότι η εκμάθηση Αγγλικών μπορεί να γίνει με ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τα παιχνίδια μπορούν ωστόσο να βελτιώσουν σε κάποιο βαθμό το λεξιλόγιο ή κάποιες επιμέρους δεξιότητες. Μαζέψαμε για εσάς κάποιες από τις καλύτερες προσπάθειες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σας τις παρουσιάζουμε. Φροντίστε να είστε παρόν όταν παίζει το παιδί σας και χρησιμοποιήστε τις  υπηρεσίες με φειδώ και υπευθυνότητα:

1. Games  to learn English

Αυτή είναι μια από τις πιο αξιόλογες προσπάθειες που συναντήσαμε διαδικτυακά με αρκετά παιχνίδια για εκμάθηση αγγλικών, όμορφα γραφικά και χωρίς πολλές διαφημίσεις.  Τα παιχνίδια παίζονται μέσω υπολογιστή ή κινητού από browser. Είναι δωρεάν αλλά μπορείτε να κάνετε donate. Βρείτε τα παιχνίδια εδώ https://www.gamestolearnenglish.com/

 

2. ESL Games+

To ESL Games+ είναι μια ακόμη πλατφόρμα ηλεκτρονικών παιχνιδιών για εκμάθηση αγγλικών. Παρέχεται δωρεάν από την Eduterials LTD και έχει αρκετά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε.

Δείτε τα εδώ: https://www.eslgamesplus.com/memory-games/

2. MES Games

Η πλατφόρμα MES games είναι μια από τις παλιότερες πλατφόρμες του είδους ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αναβαθμιστεί ώστε να μπορεί να λειτουργήσει από browser κινητού. Έχει παιχνίδια τόσο για λεξιλόγιο όσο για γραμματική και spelling. Είναι δωρεάν και έχει λίγο παραπάνω διαφημίσεις, παρόλα αυτά αξίζει τον κόπο.

Βρείτε την εδώ: https://www.mes-games.com/

Κοινοποίηση

About the Author: Kopaka