Επαναλειτουργία 18/05
  • 0 Σχόλια

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία του φροντιστηρίου μας από τη Δευτέρα 18-5.

Τα μαθήματα που χάθηκαν λόγω των ακραίων καταστάσεων που βιώσαμε και που θα μας ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμα, θα αναπληρωθούν στο 100%.

Το Κ.Ξ. Γλωσσών μας στεγάζεται σε ένα σύγχρονο χώρο και έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε με αυστηρή τήρηση των κανόνων εκείνων που απαιτούν οι περιστάσεις και προστατεύουν την υγεία παιδιών και εκπαιδευτικών.

Ήδη, από την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας μας χθες, αρχίσαμε τη διαμόρφωση τόσο των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών χώρων που διαθέτουμε ώστε τα μαθήματα να διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια για όλους.

Σας ενημερώνω επίσης ότι στα τέλη Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ΑΠΟΛΥΜΑΣΝΗ  και ΑΠΕΝΤΩΜΩΣΗ εντός και εκτός του κτηρίου ενώ είναι προγραμματισμένη και δεύτερη απολύμανση πριν τις 15 Μαΐου.

Στα πλαίσια της συμμόρφωσης με τους κανόνες ασφαλείας ( υγιεινή των χεριών, καθαριότητα και τήρηση αποστάσεων) θα εφαρμοστούν μικρές αλλαγές όπως :

  1. Ελεγχόμενη προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών.

Οι μαθητές κάθε τμήματος θα λάβουν τις επόμενες ημέρες, μέσω της πλατφόρμας μας, αναλυτικές οδηγίες για την ακριβή ώρα προσέλευσης και αποχώρησης που θα πρέπει να τηρήσουν πιστά. Η είσοδος στον εσωτερικό χώρο καθώς και η παραμονή σε αυτόν δεν θα επιτρέπεται εκτός αυτών των ωρών.

  1. Ελεγχόμενη είσοδος ενηλίκων (γονέων) στον εσωτερικό χώρο.

Η εξυπηρέτηση των γονέων θα γίνεται ανά 2 άτομα τη φορά. Συνιστάται αλλά δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

  1. Χρήση απολυμαντικού ή /και σαπουνιού για την υγιεινή των χεριών.
  2. Κατάργηση του ενδιάμεσου διαλείμματος στις 2 ώρες διδασκαλίας ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.
  3. Διεξαγωγή μαθημάτων στον εξωτερικό χώρο σαν πρόσθετο μέτρο ασφάλειας όταν και για όποιο τμήμα κριθεί απαραίτητο.

Μένουμε πιστοί  στη στάση που τηρήσαμε από την πρώτη στιγμή : Με υπομονή και υπευθυνότητα θα επιστρέψουμε βήμα-βήμα σε μια φυσιολογική ζωή, με ανθρώπινη (αν και όχι ακόμα σωματική) επαφή, με (ελεγχόμενη) συναναστροφή, με την υγιή εξωστρέφεια και κοινωνικότητα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης μας και του πολιτισμού μας.

Όπως σας υποσχεθήκαμε από την πρώτη στιγμή, τα μαθήματα θα αναπληρωθούν πλήρως, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα της δουλειάς μας.

Είμαστε εδώ, θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά σας να τελειώσουν αυτό που άρχισαν και να αποκτήσουν εφόδια για το μέλλον.

Κοινοποίηση

About the Author: Kopaka